Святослав Вакарчук вже вдруге за це літо побував в Карпатах.

Лідер гурту Океан Ельзи побував у Карпатському Біосферному заповіднику, що знаходиться на території Закарпаття.

На своїй сторінці у Фейсбук співак розповів, що Карпати для нього це місця сили, а його ранок посеред гір починається з йоги.

"Ранок в Карпатах починається так:)", - написав Святослав Вакарчук.

Вакарчук в Карпатах, фото з фейсбук

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Вакарчук у Карпатах займається йогою, фото з Фейсбук
Вакарчук у Карпатах займається йогою, фото з Фейсбук
Вакарчук в Карпатах, фото з фейсбук

Святослав Вакарчук народився в Мукачеві (Закарпатська область). У 1994 році він приєднався до колективу «Клан тиші», замінивши Андрія Голяка. 12 жовтня 1994 року гурт почав називатися «Океан Ельзи», а Вакарчук став лідером музичного колективу.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Карпати насувається повінь, екологи б'ють на сполох: "Не уникнути". Масштабні паводки в Карпатах в першу чергу пов'язані з тим, що відбувається вирубка лісу. Але крім цього виникає ще одне питання - чому люди будують свої будинки на потенційно небезпечних ділянках.

Також портал Знай.uа писав, що осінь "перефарбувала" Карпати в жовтий, мережу облетіли казкові кадри: ось воно, серце Гуцульщини. Село на Прикарпатті "перефарбувалося" з приходом осені. Йдеться про село Космач Косівського району, яке знаходиться на річці Пістинці і є одним з найдавніших поселень Гуцульщини.

Також портал Знай.uа писав, що у Карпатах виявили унікальний будиночок пастухів на висоті 1600 метрів - пасли овець ближче до Бога. Унікальність цього будиночка полягає в тому, що він знаходиться на великій висоті і всередині має вісім кутів.