На Закарпатті були помічені динозаври. Про це розповіли у виданні "Beregovo today".

Повідомляється, що поблизу села Яноші, біля Мукачева, на околиці лісу з'явилися скульптури динозаврів.

Читайте Знай в Google News!

Вони виглядають досить реалістично і вже залучають повз проїжджаючих людей. Багато зупиняються, щоб сфотографуватися з ними.

При цьому скульптури просто стоять біля лісу і накриті поліетиленовою плівкою.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як виявилося на цьому місці незабаром відкриється динопарк, який може стати дуже популярним місцем відпочинку для всіх українців. Наприклад в Європі люди часто відвідують подібні парки всією сім'єю.

Відомо, що ці скульптури зроблені з міцної гуми, а також мають рухливі елементи і можуть рухатися для більшого реалізму. У зв'язку з цим можна припустити, що проводити час в цьому динопарку буде цікаво і захоплююче.

Динозаври біля села Яноші, фото: Beregovo today

Динозаври біля села Яноші, фото: Beregovo today

Динозаври біля села Яноші, фото: Beregovo today

Динозаври біля села Яноші, фото: Beregovo today

Динозаври біля села Яноші, фото: Beregovo today

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві вже через кілька днів на центральному вході Експоцентру почне працювати альтернативний "Вхід до змін", скориставшись яким можна буде зробити внесок на розвиток комплексу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Чернівцях у парку "Жовтневий" стоять атракціони. Їх так і не відкрили для жителів міста, а з часом вони перетворилися на іржаві конструкції без двигунів.

Також, "Знай.uа" писав, що у центрі Львова відкрили перший у місті приватний океанаріум. Його розмістили на трьох поверхах колишнього кінотеатру.