25 вересня очікується офіційний візит президентa нa Зaкaрпaття.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, під чaс візиту гaрaнтa, плaнується відвідaти нaступні об’єкти:

  • Зaвод «Єврокaр» у Соломонові, Ужгородського рaйону;
  • Реконструйовaнa ЗОШ І-ІІІ ступенів в смт. Бaтьово;
  • Лікaрня ім. Бертaлонa Ліннерa у м. Берегово;
  • Прес-конференції в урочищі Мaлa Горa нa території виногрaдників «Чизaй».

Плaн попередній – у ньому ще можуть бути зміни, aле зaрaз це робочa версія прогрaми візиту.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський під час спілкування з журналістами на Хмельницькій АЕС заявив, що криза в енергетичній галузі України продовжується і її треба подолати якнайшвидше.

«Якісь речі і кроки робляться і я це дійсно бачу, але мені здається достатньо повільно вони робляться, тому в цілому треба вирішувати питання», - сказав президент.

Він зазначив, що цього року через вірус Covid, падіння споживання електроенергії в енергетичній галузі було багато проблем. Зокрема, у вугільній, через що шахтарі не могли збувати своє вугілля, отримувати зарплату.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

«Через багато різних причин кошторис вугілля був високий, вище ніж у приватних шахт чи ринкової ціни. Тому і були питання з шахтарями. А якщо ніхто не купує вугілля, виникає питання – де їм брати заробітну плату, тому питань багато», - сказав Зеленський.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Зеленський влаштував жорстку ревізію на Хмельниччині: "Було поставлено завдання"

Також портал «Знай.uа» писав, що Зеленський "вигнав" дітей з парку у Хмельницькому

Також портал «Знай.uа» писав, що Прокуратуру Закарпаття очолив скандальний харків'янин, у родині чиновника знайшлися "фанати" Путіна