Працівниками Хустського ВП ГУНП в Закарпатській області встановлюється місцезнаходження громадянки Перец Ганни Юріївни, 1959 року народження, мешканки села Липецька Поляна.

31.08.2020 року Ганна Юріївна пішла із дому та не повернулася по теперішній час. Місцезнаходження її наразі невідоме.

Розшукують Перец Ганну Юріївну
Розшукують Перец Ганну Юріївну
Перец Ганна Юріївна, розшукують

У зв’язку із вищевикладеним, поліція просить всіх, кому відоме місцезнаходження жінки, звернутися на лінію «102».

Нагадаємо, у Києві рідні розшукують Міщенка Олега Івановича, який зник безвісти. Вчора, 2 вересня приблизно о 16:00-16:30 пенсіонер сів в автобус №991 "Героїв Дніпра - Хотянівка". Опісля мав вийти на зупинці біля магазину"Фора". Але Олег Іванович на цій зупинці не вийшов.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Родичі припускають, що пенсіонер міг вийти раніше або пізніше потрібної зупинки.

Був одягнений: в теплу сорочку з довгим рукавом синього кольору в клітинку, штани темно-коричневого або чорного кольору, на голові біла кепка "Євро 2018", взутий в темні шкарпетки з сандалями.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Харкові зникла темноволоса жінка з гіпсом на нозі - рідні не знаходять собі місця Очі карі, волосся темне, фарбоване, кучеряве, середньої довжини; зріст 167 см, вага близько 65 кг, маленька родимка на правій щоці, на шиї срібні ланцюжок з хрестиками.

Також портал «Знай.uа» писав, що У Львові скорчений труп поставив на вуха все місто - впав зі страшної висоти У Львові в одному з районів міста сталася дика НП, з вікна багатоповерхівки випала людина.

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Житомиром молоденький курсант пустив кулю в лоб через нещасливе кохання: "Покинула..." Загиблий в Житомирі залишив записку до дівчини, яка так і не відповіла йому взаємністю. Його тіло знайшли з вогнепальним пораненням.