На Закарпатті за 500 метрів від українського кордону прикордонники помітили підозрілий трактор з причепом. Водія попросили зупинитися, проте він почав їхати ще швидше. Про це повідомляє Мукачівський прикордонний загін.

Стражам кордону довелося наздоганяти тракториста. Він зупинився тільки коли прикордонники зробили три попереджувальні постріли в бік транспортного засобу.

У транспортному засобі знаходилося три особи, зі слів - громадяни України, документів вони із собою не мали. Під час огляду транспортного засобу стало зрозуміло чому «шумахер» тікав, адже в причепі прикордонники виявили більше 40 ящиків сигарет та саморобні дерев’яні перекидні містки, за допомогою яких правопорушники планували подолати контрольно-слідову смугу.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На контрабандистів складені протоколи про адміністративні правопорушення, справу скеровано до суду. Виявлені понад 20 тисяч пачок курива, трактор та причеп передано компетентним органам.

Крім того, про виявлення ознак кримінального злочину за ст. 204 ККУ «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів» до Нацполіції, ДФС та Закарпатської митниці направлені повідомлення.

Раніше портал «Знай.uа» писав Заборона на в'їзд іноземців: кому можна в Україну і з якими документами пропустять на кордоні

Також портал «Знай.uа» писав Оновлено список країн "червоної" та "зеленої" зон: курортних напрямків для українців поменшало

Також портал «Знай.uа» писав, що У Польщі загинув молодий заробітчанин з України, вдарило струмом в школі