Ужгородський відеогрaф покaзaв неповторні крaєвиди містa нaд Ужем, пролетівши нaд кaр’єром тa облaсним центром.

"Політ над Ужгородом на дроні. Кар'єр - Ужгород" - зйомка Ужгорода з висоти пташиного польоту. Неймовірні кaдри Рaдвaнського кaр’єру тa Ужa відзняв Олексaндр Желтвaй, який потішив глядачів краєвидами улюбленого міста. Це захоплююча можливість глянути, як виглядає місто з висоти.

Ужгород – місто мультикультур, ароматної кави та старовинної архітектури. Це місто натхнення, радості, щирості і толерантності. Місто, яке закохує – саме так кажуть про давній тисячолітній Унгвар туристи і самі його жителі. Ужгород дуже туристично привабливий, це місто, відкрите для кожного - в цьому його головна родзинка.

Ужгородський кар’єр знаходиться у мікрорайоні Радванка. Він виглядає як озеро, але насправді це затоплене місце, де раніше добували камінь. Кар’єр оповитий різноманітними легендами.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Сьогодні ця неприродна водойма вражає своїми розмірами і красою. Штучне озеро оточене неприступними каменями.

Річка Уж – справжня окраса Ужгорода, джерело свіжості та прохолоди, вишукана візитка міста. Її береги улюблене місце відпочинку ужгородців та гостей міста. Тут зосереджені будівлі минулих епох, пам’ятники історичним постатям, сучасні цікавинки та розмаїття дерев.

Можна годинами розповідати про Ужгород, але найкраще, без сумніву, побачити.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що В Ужгороді півтораметрова змія "роздяглася" на пляжі, очевидці в жаху: "Полює на людей!"

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Ужгородом у сільському дворі знайшли скарб - чекав у землі 90 років

Також портал «Знай.uа» писав, що На Закарпатті з "сміттєвої" річки виловили холодильник - "Плив до Європи"

,