У Мукачеві зранку гримить і блискає: над містом нависла негода. Небо розривають блискавки та гучні розкати грому, час від часу, між доволі слабкими опадами, зриваються зливові дощі.

За прогнозами синоптиків дощ і грози у Мукачеві очікуються на протязі всього дня, а також завтра, 2 вересня. Гарна погода повернеться у четвер, 3 вересня.

Нагадаємо, у вівторок, 1 вересня, на території України встановиться спекотна і сонячна погода. У більшості областей стовпчики термометрів піднімуться до +35 градусів. При цьому на західній частині України можливі дощі.

На Півдні та Сході країни буде сонячно, без опадів. Середня температура коливатиметься в межах +33 +35 градусів. Так само в центральних регіонах України. Однак тут не так спекотно - до +30 градусів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

На Захід України прийдуть дощі з грозами. Через це в регіонах буде прохолодніше, середня температура складе +24 +26 градусів.

У Києві 1 вересня буде сухо і сонячно. Температура повітря в столиці складе +30 +32 градуси.

Наші предки помітили, якщо 1 вересня дме вітер з Півночі – осінь холодна буде, а якщо з Півдня – то тепла.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Києві міністра Зеленського Шкарлета оригінально "привітали" з 1 вересня: "Школи не захищені!"

Також портал «Знай.uа» писав - Новий навчальний рік в Україні: батьків попередили про витрати, 150 масок на перший семестр

Також портал «Знай.uа» писав, що Важкохвора Кравець з Кварталу 95 показала своє 1 вересня: як виглядала подруга Зеленського у шкільні роки