На Закарпатті стався курйозний, але небезпечний випадок в одній із багатоповерхівок. Там забудькуватий чоловік змусив понервувати не лише сусідів, але й рятувальників ДСНС.

Як повідомляється, мешканець Мукачева вирішив приготувати собі поїсти, поставив на ввімкнуту плиту сковорідку зі стравою і забув про неї.

Поки чоловік виходив з квартири, його обід почав горіти та диміти на всю квартиру. Густий дим з вікна багатоповерхівки на вулиці Данила Галицького помітили сусіди та перехожі, які викликали на місце події пожежних.

За тривогою на місце надзвичайної події виїхали одразу три пожежних машини, оскільки пожежа в багатоповерховому будинку може мати серйозні наслідки.

Однак, прибувши на виклик, пожежні виявили лише згорілу сковорідку на кухні в неуважного господаря. На щастя, все минулося лише сильним задимленням та без жертв.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Разом із тим, господар квартири не лише залишився без обіду, але й може бути притягнутий до адміністративної відповідальності.

Нагадаємо, раніше У Львові спалахнув газовий трубопровід, могло розбомбити пів міста

Як повідомляв портал Знай.ua, Лукашенка засікли на шляху до Путіна – передумав і розвернувся назад.

Також Знай.ua писав, що на Буковині у двох пожежах згоріло 7 гектарів сухої трави. У селі Горішні Шерівці Заставнівського району теж горіла суха трава і чагарники на відкритій території. Площа пожежі склала 5 га. На місце події направили вогнеборців з міст Заставна та Чернівці