Закарпатський співак Сергій Роман презентував кліп на пісну в сучасній обробці "Несе Галя воду", пісня мала сучасне аранжування.

Українська народна пісня в сучасній обробці звучить по-новому. "Галя - найдавніше українське ім'я. Галя живе у кожній із вас".

Cпівак подякував всім, хто долучився до створення роботи, додав, що це довгоочікувана прем'єра для всієї команди.

Катя Осадча, презентуючи співака, називала його "сучасним гуцулом".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Над аранжуванням української народної пісні Сергій працював разом зі своїм зірковим тренером - MONATIKом.

Пісню "Несе Галя воду" Сергій Роман вперше виконав на "Голосі країни" на етапі "нокаутів". Уже тоді всі тренери проекту високо оцінили вокальні здібності учасника, а відео за кілька днів зібрало в мережі YouTube майже 1 мільйон переглядів.

Сергій Роман, команда MONATIK на Голосі країни
Сергій Роман, команда MONATIK на Голосі країни

"Після "Голосу країни" моє життя дійсно змінилося - я знайшов свій вокальний стиль, в якому планую працювати і далі. Під час карантину я багато займався музикою, працював над створенням нових треків. Коли ми вибирали пісню для "нокаутів" в шоу, я запропонував варіант аранжування на свій розсуд, як я це бачу. А вже пізніше ми зустрілися на студії, і Дмитро мені допоміг - всі реп-частини, які звучать у пісні - це його робота", - говорить Сергій Роман.

Героїнями кліпу, який знімали в різних куточках України, стали понад 20 дівчат, серед яких актриса Дар'я Петрожицька, танцівниця і учасниця "Танців з зірками" Аделіна Делі. Як зазначає співак, ця пісня - історія про кожну українську дівчину: "Сподіваюся, що глядачам сподобається наша робота. І ми покажемо, що українська музика може звучати зовсім по-іншому, вона може звучати круто, незвично, а головне сучасно".

Нагадаємо, популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких частенько публікуються на її фан-сторінці "ФанТіна".

Так нещодавно в цьому Instagram-акаунті опублікували кілька чуттєвих колажів в чорно-білих тонах, на яких Кароль можна побачити в ніжному і дуже спокусливому образі. А в підписі до публікації розповіли, що відомому альбому співачки "Інтонації" виповнилося 3 роки.

Альбом вийшов різноплановим, місцями з новим для Тіни Кароль звучанням. У ньому є абсолютно камерні композиції (Космічні почуття, Перечекати, Ой, ходити сон), треки, в яких чутні відсилання до неосоулу, post-dubstep, і тріп-хопу (Все в Мені, Земля) і навіть вокальний експеримент з вокодером (крок, крок).

Інтонації - приклад якісного українського поп-альбому, про почуття та емоції, які переживає.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Ані Лорак заінтригувала заявою про ненародженого сина: "На все воля…"

Також портал «Знай.uа» писав, що Музиканта з Тернопільщини продали на аукціоні

Також портал «Знай.uа» писав "Головне - серцем не старіти": 103-річна бунтарка перевернула будинок престарілих заради тату і потужного байка