110 мікроавтобусів з пасажирами стоять у черзі на контрольно-пропускному пункті "Тиса" на Закарпатті. Також у черзі стоять і 20 легкових автомобілів. Про це повідомила прес-секретар Чопського загону Олена Трачук, пише "Закарпаття онлайн".

Вона зазначила, що черги стали накопичуватися з українського боку ще тиждень тому. Тоді збільшилася кількість бажаючих перетнути кордон. Як з'ясувалося, на контрольно-пропускному пункті люди стоять вже дві доби. Одна з пасажирок розповіла, що ніхто нічого не знає і не говорить. Жінка також зазначила, що їде до Італії і вже два дні перебуває в автобусі.

Також житель Волині розповів, що стоїть у черзі з вечора 13 серпня. Чоловік зазначив, що за чутками черга просувається дуже повільно через сувору перевірку документів. Він зазначив, що пропускають по 10 машин за 2 години.

Олена Трачук у свою чергу розповіла, що Угорщина ввела більш жорсткі правила для перетину кордону для українців і громадян інших країн, які в'їжджають на територію країни або їдуть транзитом. Угорські правоохоронці прикордонники уважно вивчають паспорти в'їжджаючих людей, а також документи, що підтверджують можливість перебування на території країни.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що на КПП "Лежанка" також скупчилися довгі черги. Прикордонники пропускають повільно, черги розтягнулися на кілька кілометрів.

Також Знай повідомляв, що 9 серпня на адміністративному кордоні з окупованим Кримом утворилися численні черги з бажаючих покинути півострів через рішення Кабміну.

Нещодавно Знай передавав, що на кордонах Західної України знову гігантські черги, сотні людей розтягнулися на кілометри щоб потрапити до Польщі.