У Закарпатській області стався інцидент, в якому замішана дитина. Рідні 11-річної дівчинки поскаржилися правоохоронцям на те, що вона була зґвалтована. Дикий випадок стався в Перечинському районі.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження, а медики підтвердили, що над дитиною дійсно було скоєно насильство. Правоохоронці швидко встановили особу підозрюваного. Ним виявився дядько дівчинки. За скоєний злочин йому загрожує 15 років в'язниці.

Варто відзначити, що злочини на сексуальному грунті відбуваються досить часто. Найбільш гучним став випадок у поїзді Маріуполь-Київ. На жінку напав невідомий чоловік, який був ще й без квитка. Він напав на неї в її купе і почав бити по голові, а потім спробував згвалтувати, затягнувши в своє купе. Жертву врятувала її ж дитина, яка почала плакати. Під приводом необхідності заспокоїти дитину вона втекла в сусідній вагон, де просила про допомогу у провідника. Провідник її вагона зробив вигляд, що нічого не відбувається.

Нещодавно у Києві оголосили в розшук 24-річну людину, яка за деякими даними вчинила насильство Він поглумився над жертвою на вулиці Стрітенська в столиці. Підозрюваний представляється як Сетхар Євгенович або ж Білінчук Володимир Євгенович.

Також Знай писав, що підозрюваного вдалося затримати на станції метро Лісова. його помітили городяни і повідомили в поліцію. Правоохоронці підозрюють молодика в нарузі над дівчиною, яка чекала таксі.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що жертва побиттів і спроби зґвалтування в поїзді розповіла, наскільки жінки беззахисні перед загрозою.