На Закарпатті очікується погіршення погодних умов. Про це розповіли на порталі ДСНС Закарпатської області.

Повідомляється, що сьогодні, 5 серпня, в першій половині доби, в Західній і центральній частинах Закарпатської області можуть виникнути зсуви.

Читайте Знай в Google News!

Причиною зрушень є рясні дощі, які призвели до швидкого підвищення рівня води в річках.

"У першій половині дня 5 серпня, у Західній та центральній частинах Закарпатської області, у місцях проходження сильних злив можливе: на малих водотоках швидкоплинне підвищення рівнів води на 0,3-1,0 м; формування значного місцевого та схильного стоку з підтоплення знижених місць. У горах існує загроза формування локальних селевих потоків та зсувів перезволоження ґрунту."- сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

У зв'язку з цим в ДСНС попереджають про небезпеку всіх жителів гірської місцевості і туристів, які знаходяться в Карпатах. Рятувальники закликають бути уважними і не заходити на небезпечні ділянки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що погода в Україні на 5 серпня збила з пантелику синоптиків.

Як повідомляв портал "Знай.uа", вирвані дерева, затоплені поля та місто без води: Хмельниччиною пронісся потужний буревій.

Також, "Знай.uа" писав, що стихія перевернула Франківськ з ніг на голову.