Національне антикорупційне бюро України минулого тижня направило до суду 13 адміністративних протоколів, складених за фактами порушення антикорупційного законодавства. На гачок слідчих потрапили чиновники різних рангів. Про це пише 24 канал.

В один список потрапили мер Ужгорода Богдан Андрєєв, скандально відомий "слуга народу" Микита Потураєв. Крім політиків, три адміністративних протоколи направлені до суду і стосовно співробітників СБУ.

Щодо ужгородського міського голови Богдана Андрєєва був складений протокол щодо можливого конфлікту інтересів. Також з ним в один список потрапив Михайло Бойчук - колишній заступник начальника Регіонального сервісного центру Міністерства внутрішніх справ в Закарпатській області.

"Слуга народу" Микита Потураєв потрапив в поле зору правоохоронців-антикорупціонерів через те, що невчасно подав декларацію і вніс в неї зміни в майновому стані.

Варто нагадати, що під Києвом затримали "слугу народу", який обогащлся за рахунок виділення ділянок землі. На хабарі спіймали депутата сільради Броварського району. Він вимагав 1,5 тисячі доларів за позитивне вирішення питання про виділення землі для ведення сільського господарства.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Києві на хабарі в 200 тисяч гривень спіймали інженера з технічного нагляду Департаменту регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові на хабарі погорів директор департаменту. Чиновник обіцяв позитивно вирішити питання про підключення до мереж бізнес приватного підприємця.