Вчора, 30-го липня 2020 року, на 69-му році життя раптово внаслідок підступної хвороби відійшла у вічність одна з найшанованіших і найавторитетніших працівників медицини Тячівщини, дільничний лікар, спеціаліст вищої категорії, ветеран праці та наставник молоді Ганна Юріївна Куцин-Чонка.

Про це повідомив Ярослав Одовічук у соціальній мережі Фейсбук.

фото: соцмережі
фото: соцмережі

"Практично відразу по закінченні в 1974 році Одеського медінституту колега влилася в колектив Тячівської районної поліклініки, де безперервно, сумлінно і самовіддано працювала дільничним терапевтом (а з 2008 року лікарем загальної практики-сімейної медицини) до 2016 року, коли шляхом відокремлення відповідного відділення Тячівської райполіклініки (з 01.04.2016) було створено Тячівську амбулаторію загальної практики-сімейної медицини. В останній Ганна Юріївна працювала до 2019 року. Тобто її загальний лікарський стаж на «передовій медицини» — понад 45 років (майже всі в районі)! Крім того Ганна Юріївна багато років поспіль (до 2016 року) виконувала обов’язки позаштатного районного спеціаліста з гематології, координуючи роботу медзакладів Тячівщини з цього напрямку. Тисячі наших краян завдячують колезі своїм здоров’ям і навіть життям",- написано у повідомленні.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Ганна Юріївна Куцин-Чонка безумовно легендарна людина і висококваліфікований фахівець, яка залишила по собі добру пам’ять серед жителів району та позитивні справи на своєму відтинку охорони здоров’я.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Китайський вірус обірвав життя легендарного лікаря харківського "Металісту" - футболісти на нього молилися

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Франківську померла медик дитячої поліклініки - малюки обожнювали "добру тітоньку в окулярах"

Також «Знай.uа» писав, що У Харкові помер легендарний медик - врятував сотні життів, не знімаючи вишиванку