29 лип­ня, близь­ко 19 го­ди­ни Ше­пе­тів­кою про­ніс­ся бу­ре­вій. Силь­ні по­ри­ви віт­ру та град спри­чи­ни­ли чи­ма­лі збит­ки: ба­га­то по­ва­ле­них де­рев, знес­трум­лення у районі, що приз­ве­ло до пе­ре­бо­їв з во­до­пос­та­чан­ням.

Через погодні умови сталася аварійна ситуація на електромережах Шепетівського РЕМ. Без електроенергії насосні станції Шепетівкаводоканалу перестали працювати. Не оминула негода і залізничний водоканал, на водозаборі у селі Кам'янка теж зникло світло. Відповідно у всьому місті наразі припинилось водопостачання, пише сайт міста Шепетівка.

"Шановні абоненти, через погодні умови сталася аварійна ситуація на електромережах Шепетівського РЕМ.На жаль, без електроенергії насосні станції Шепетівкаводоканалу не можуть працювати.
Відповідно у більшій частині міста наразі припинилось водопостачання.
Як тільки працівники Шепетівського РЕМу ліквідують аварійну ситуацію, Шепетівкаводоканал відразу поновить водопостачання",- повідомляє Ше­пе­тів­ка­во­до­ка­нал на сво­єму сай­ті.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як тільки працівники Шепетівського РЕМу ліквідують аварійну ситуацію, Шепетівкаводоканал відразу поновить водопостачання.

Сильні пориви вітру повалили дерева в парку, по вулиці Радіщева, Проспекту Миру та багатьох інших вулицях. Навіть не встояла стела стадіону "Локомотив" - з неї здерло вивіску та зовнішню обшивку.

Деякі райони Шепетівки засипало градом. Чим північніше був район, тим більшим був розмір градин.

Чимало городини пошкоджено, городи залиті водою. Аграрії зараз вивчають скільки збитків негода принесла полям.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Стихія відрізала Хмельницький від світу - без газу, світла і по коліна в воді

Як повідомляє портал «Знай.uа» Прикарпаття знову заллє, погода не пощадить нікого — град, грози і штормовий вітер

Також «Знай.uа» писав, що Закарпаття корчиться від диявольського потопу - водою змиває села і мости, люди не витримують