21 липня 2020 року, в м. Ужгороді на 59-му році життя, передчасно відійшла у вічність відомий український адвокат, журналіст, доктор юридичних наук, професор Ольга Антонівна Машкаринець.

Про це повідомила пресслужба Карпатського університету імені Августина Волошина.

Машкаринець народилася 01.11.1960 у місті Львів, проживала в Ужгороді де і померла.

"Ольга Антонівна була щирою, душевною людиною, гарною і люблячою мамою, вірною супутницею в сімейному житті, надійним другом, високопрофесійним фахівцем в галузі права та адвокатом, журналістом, педагогом, науковцем, патріотом своєї нації і держави України, прихожанкою та хористкою кафедрального храму апостола українського Андрія Первозваного Православної Церкви України м. Ужгорода",- розповіли про Ольгу Іванівну колеги.

Свою професійну діяльність адвоката поєднувала з викладацькою - працюючи професором кафедри правознавства та канонічного права Карпатського університету імені Августина Волошина та викладачем на юридичному факультеті Ужгородського національного університету.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ольга Машкаринец, фото: Карпатський університет
Ольга Машкаринец, фото: Карпатський університет

Як журналіст Ольга Антонівна працювала редактором відділу журналістських розслідувань газети "Срібна Земля".

У неї було іще дуже і дуже багато задумів і мрій на майбутнє, але безжалісна смерть передчасно забрала її від своїх любимих дочок, рідного чоловіка, поважаючих і люблячих її близьких, друзів та колег.

"З цієї сумної події, Управління Мукачівсько-Карпатської єпархії Православної Церкви України, ректора, науково-педагогічний колектив, співробітники та студенти Карпатського університету імені Августина Волошина, колеги по Адвокатському бюро «Срібна Земля» та редакції «Срібна Земля» висловлюють щирі співчуття рідним та близьким у зв’язку із важкою і непоправимою втратою",- додали колеги.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові пішов з життя легендарний художник, його обожнював увесь світ - Галичина схилила голови

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові поховають легендарного композитора Мирослава Скорика - скрипка маестро змовкла навіки

Також «Знай.uа» писав, що Нік Вуйчич захоплювався нею: в Одесі пішла з життя легенда Олена Ватан, сила духу, яка вразила весь світ