У Києві активісти разом з поліцією затримали ромів із Закарпаття.

Про це у Facebook повідомив Сергій Чепінога, відео Київ Оперативний.

"На вулиці Великій Васильківській були затримані ті, кого все одно не посадять. Кажуть, що прогулювалися по центру міста, аби красти, вони цього не заперечують", – йдеться в повідомленні.

Роми зізнаються, що їх затримували вже не раз, але жодного разу так і не притягнули до відповідальності.

❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️🤞🤞🤞 Киев!!! Сьогодні, на вулиці Великій Васильківській були затримані ті, кого всеодно не посадять. Кажуть, що прогулювались по центру міста щоб красти, вони цього не заперечують.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Geplaatst door Sergey Chepinoga op Zaterdag 18 juli 2020

" Оце меншини? Жах. Ну заарештують і що?", "Дивно, чим ви їх так притиснули? Зазвичай цигани так себе не ведуть ,а відразу проклинають і матом кричать", "Національні меншини ))", " Повідрубувати пальці через один на перший раз, на другий раз відтяти домінуючу руку та протилежну ногу", " поліція з кришує ,хіба не зрозуміло,у зв'язці.Плювати їм на народ", " Депортувати на історичну батьківщину", " Подивіться на їх пики. Ну як таке можна близько до себе підпустити?", "Вже в Києві немає проходу.Коли поліція наведе порядки",- з сарказмом коментували користувачі мережі.

Нагадаємо, у Києві під час чергової крадіжки муніципальна варта затримала трьох дівчат ромської національності. При цьому дівчата не заперечували свою провину, але заявляли, що якщо не будуть красти, то їм нічого буде їсти. Саме із-за цього вони змушений красти різні речі.

Також вони заявили, що їм потрібно якось годувати дітей. За словами однієї з них їй шістнадцять років і в неї є вже двоє дітей. Дівчата стверджували, що вони тут працюють, але ніяк не могли назвати свою професію, і тільки в кінці одна з них сказала, що вони злодії.

Особи, зображені на відео, затримані Муніципальна Варта Києва під час спроби чергової крадіжки. Ви тільки послухайте, що вони кажуть... Основні тези: «Работать = красти» «Якщо не красти - не буде що їсти» «У 16 років дві дитини» І тд.... #всеодноїхнесадять

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 14 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові банда психів закидала камінням ветеранку АТО - посміла "відкрити рот"

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві нахабні злодійки ромської національності поцупили у жінки паспорт: іржуть на камеру

Також «Знай.ua» писав, що У Києві банду ромської національності спіймали на нахабну крадіжку, але в поліції їм не раді