В Україні розпочалася виплата матеріальної допомоги на зимовий період від Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Хто може отримати гроші, розповіли у пресслужбі Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

На Чернігівщині почали виплачувати допомогу вразливим категоріям населення на проходження опалювального сезону. Йдеться про населені пункти в межах 10-кілометрової зони від державного кордону з РФ.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Допомога надається як у вигляді грошової виплати, так і твердим паливом – вугілля, дрова, пелети. Розмір виплати на одне домогосподарство – 21 000 гривень.

"Крім того, міжнародні партнери спрямовують допомогу й в інші громади області. Зокрема на підтримку вразливих категорій населення. Вони отримають тверде паливо у натуральній формі або грошову допомогу на його придбання", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Радіація незабаром загрожуватиме всьому живому: вчені зробили чіткий прогноз Мобілізація посилиться: чого очікувати українцям найближчим часом Не врятують навіть оновлені дані: кого з чоловіків примусово доставлять до ТЦК Плюс 570 грн до основної виплати: пенсіонери отримають надбавку у листопаді
Показати ще

Допомога дровами. Фото: скрін youtube
Допомога дровами. Фото: скрін youtube

В рамках програми підтримка буде надана жителям та інших прифронтових областей: Сумській, Харківській, Херсонській, Луганській, Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій та Миколаївській.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, рахунки за опалення сплатять замість українців: кому пощастить цієї зими.

Також наш портал інформував, субсидія для переселенця, який тимчасово проживає у квартирі: які папірці потребує ПФУ.

Крім того, ми писали, для оплати газового опалення або купівлі дров: як отримати грошову допомогу.