"Ощадбанк" до кінця 2024 року скасував комісію за популярну послугу. На чому зможуть заощадити клієнти, йдеться на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

Державний банк регулярно радує українців вигідними акціями, які дають змогу заощадити на послугах чи отримати приємний подарунок.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

На цей раз "Ощадбанк" скасував комісію за популярну послугу для бізнес-клієнтів. При підключенні еквайрингу плата за термінал не стягуватиметься до 31 грудня включно.

"У період з 1 жовтня по 31 грудня у мого Ощаду триває акція — підключайте еквайринг та користуйтесь послугою без щомісячної плати за термінал", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Чому різко активізувались ТЦК: нардеп пояснив велику кількість "облав" Відстрочку скасують: кого зі студентів можуть мобілізувати Жодної "бусифікації": кого можуть мобілізувати тільки добровільно Пенсійний фонд дає три місяці: хто не встигне, втратить частину заслуженої пенсії
Показати ще

В "Ощадбанку" закликали клієнтів поквапитися, щоб скористатися акцією, оскільки з 1 січня 2025 року комісія за термінал стягуватиметься за чинними тарифами.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

"Тариф на еквайрингове обслуговування становить 1,3 % від суми транзакції + 400 грн щомісячна фіксована комісія за термінал або 500 грн щомісячна фіксована комісія за термінал на платформі Android", - нагадали в банку.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, 500 гривень на продукти від "Ощадбанку": як отримати.

Також наш портал інформував, Ощадбанк почне брати з українців більше грошей: які послуги подорожчають.

Крім того, ми писали, "Ощадбанк" відмовляє у доступі до власних коштів та відмовчується: клієнти в паніці.