Сумські перевізники знову пообіцяли покращити якість своїх послуг в обмін на підвищення тарифів, але мешканці вже скептично ставляться до цих заяв.

Начальник Сумської міської військової адміністрації Олексій Дрозденко розповів, що транспортники запевняють владу в готовності внести зміни, щоб їхні послуги стали комфортнішими та безпечнішими для городян.

Про це повідомляє міський портал Сум Mistosumy.com.

Перевізник / фото: Шостка Інфо
Перевізник / фото: Шостка Інфо

Перевізники цього разу обіцяють оновити автобусний парк, провести ремонт транспорту та зробити поїздки в нічний час не лише доступнішими, а й безпечнішими – за рахунок збільшення кількості маршрутів. Ще одна ініціатива – встановлення GPS-пристроїв та інформаційних табло, щоб пасажири могли відстежувати рух автобусів у реальному часі.

Популярні новини зараз
Мінімум 2400 грн: пенсіонерам готують доплати, які залежатимуть від стажу По всій країні пройшли масові "облави" ТЦК: концерти, заклади, мажорні ресторани Реформа ТЦК не скасує примусову мобілізацію: українців і далі пакуватимуть в бусики Комунальні платежі дешевшають: які знижки чекають на українців
Показати ще

Маршрутка / фото: The Sumy Post
Маршрутка / фото: The Sumy Post

Крім того, перевізники готові надати безкоштовний проїзд для школярів 1-4 класів, військових та учасників бойових дій. Але всі ці обіцянки вже звучали раніше і вони прописані в договорах, які компанії підписували, коли вигравали тендери на обслуговування маршрутів.

Тепер, щоб не вийшло як завжди, влада створила спеціальну комісію для контролю за виконанням зобов'язань. Мешканцям залишається лише сподіватися, що цього разу покращення справді настануть, а не залишаться черговими обіцянками на папері.

Нагадаємо, Укрзалізниця змінила правила продажу квитків: що потрібно знати

Раніше ми писали про те, що про громадський транспорт може стати безкоштовним для всіх: українців обнадіяли новою ініціативою

Крім того, Знай.ua повідомляв, доведеться звикати: водіям приготували багато сюрпризів у страхуванні авто