Укрзалізниця офіційно повідомила, що квитки на потяги більше не можна купити на старому сайті. Ця зміна сталася в рамках повного переходу на нову платформу, яка почала функціонувати з вересня. Інформацію про закриття старого ресурсу оголосили ще влітку, а тепер всі послуги з продажу квитків доступні тільки на новому сайті booking.uz.gov.ua.

Пресслужба перевізника підкреслила, що реалізація квитків також доступна через офіційний мобільний додаток Укрзалізниці. Процес купівлі квитків залишився незмінним: користувачі повинні вибрати станцію відправлення, кінцеву станцію та дату подорожі.

Укрзалізниця, вокзал, поїзд, фото із вільних джерел
Укрзалізниця, вокзал, поїзд, фото із вільних джерел

Система автоматично підбере доступні варіанти, що значно спрощує процес покупки. Ці нововведення особливо важливі для українських пасажирів, оскільки онлайн-продаж квитків став дуже популярним.

Згідно з даними Укрзалізниці, близько 85% квитків продається через новий сайт або мобільний додаток. Це свідчить про зростання довіри до онлайн-сервісів, що значно полегшує подорожі для мільйонів українців, які використовують залізничний транспорт.

Популярні новини зараз
Податок на пенсії: українцям зробили важливе оголошення На опалення дадуть 16 тисяч: хто може отримати гроші Школярів зобов’язали вчитися більше: тепер не виходитимуть з-за парт Заплатите за сусіда, який багато миється: українцям розповіли, як вони "закривають" комуналку комусь із дому
Показати ще

Людина з квитком на потяг
Людина з квитком на потяг

Таким чином, зміна формату продажу квитків на Укрзалізниці відкриває нові можливості для користувачів і підвищує зручність та доступність залізничних перевезень в Україні.

Нагадаємо, "Зайців" не щадять: у скільки обійдеться поїздка без квитка в різних регіонах країни

Раніше ми писали про те, що школярам скасували плату за проїзд в автобусах

Крім того, Знай.ua повідомляв, "Хочеться плакати": українка показала фото військового, який спить у тамбурі УЗ із собакою