В Україні склалася непроста ситуація із мотивацією для вступу до Збройних сил. Народний депутат Ігор Кривошеєв із фракції "Слуга народу" пояснив, що платити людям за участь у бойових діях, як це роблять росіяни, не спрацює.

За словами депутата, українці воюють не заради грошей, а заради своєї землі та свободи. Про це Кривошеєв розповів в ефірі "КИЇВ24".

"Дивіться, заохочення у тому форматі, як це бачать росіяни, в Україні не спрацює. Ну так, ви знаєте, що окупанти на даний момент не вводили навіть мобілізацію, вони просто дорікають своїм депресивним регіонам грошима, і люди готові йти вмирати за гроші", – заявив Кривошеєв.

Сили оборони України Facebook / Генеральний штаб ЗСУ
Сили оборони України Facebook / Генеральний штаб ЗСУ

Кривошеєв додав, що навіть якщо західні партнери запропонують фінансову допомогу, це стане правильною мотивацією для українців.

Популярні новини зараз
Україну заполонять африканці та афганці: чекає багато проблем За ухилянтами стежитимуть на кожному кроці: ТЦК відкрили доступ до масштабної бази даних Заплатите за сусіда, який багато миється: українцям розповіли, як вони "закривають" комуналку комусь із дому Газ подорожчає для всіх: як новий тариф вдарить по гаманцю
Показати ще

Він також додав, що мобілізованим необхідно створювати умови для відпочинку та відновлення, щоб підтримувати їхній моральний дух.

А ми нагадуємо, Україна планує мобілізувати 200 тисяч чоловіків: "Туберкульоз, гепатит чи ВІЛ..."

Раніше стало відомо про те, що броню можна отримати автоматично: кому не потрібно звертатися до ТЦК

Крім того, Знай.ua повідомляв, "Всіх поспіль не брати...": в Україні планують знизити мобілізаційний вік