Жовтень - місяць Терезів. Не через те, що представникам цього знаку зодіаку якось везтиме особливо, а тому, що це період рівноваги сил.

На самому початку жовтня станеться сонячне затемнення, яке з одного боку завершить складний період – коридор затемнень, а з іншого – надасть імпульсу весь місяць. Цього місяця зірки радять зосередитися на власних інтересах, особистому житті. При цьому зірки вимагатимуть у жовтні жорсткої дисципліни: при всій розслабленості і навіть деякій ледарстві місяця, дуже важливо буде контролювати свої емоції, проявляти самовладання та виваженість при прийнятті рішень.

Гороскоп, зображення: Pinterest
Гороскоп, зображення: Pinterest

Овен (21 березня – 20 квітня)

Овни, у жовтні ви, швидше за все, вибиратимете для відпочинку ті заняття, які певним чином врівноважують ваш основний вид діяльності. Так, наприклад, якщо ви цілими днями сидите в офісі, то на вас чекає активне дозвілля. На роботі на вас чекають нові ділові спілки, які благополучно виведуть із застою чи кризи ті проекти, які зараз не приносять доходів. А ось на особистому фронті – затишшя. Ви будете виборювати і навряд чи підпустите до себе нову людину, тому що претенденти на вашу увагу виявляться "неідеальними". Більше того, якщо зараз у вас є друга половинка, то ви можете розлучитися заради можливості набути себе і свободи.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Тельці, вам у жовтні доведеться шукати нове джерело життєвих сил та задоволень. Швидше за все, ви вирішите гармонізувати своє існування, так що не виключено, що на дозвіллі ви займетеся самоосвітою та духовними практиками. На роботі можуть виникнути деякі труднощі, особливо якщо ваша діяльність так чи інакше пов'язана з поїздками або з творчими процесами. Є ймовірність, що через стороннє втручання вдасться реалізувати не всі задуми. Особисте життя навряд чи порадує якимись кардинальними змінами. Можливо, ви самі відмовитеся близько підпускати до себе представників протилежної статі.

Популярні новини зараз
Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі
Показати ще

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Близнюки, у жовтні на вас чекає якась поїздка, яка зарядить вас новими силами і відкриє перед вами якісь таємниці. Правда, якщо ви поїдете до неї в перші дві декади місяця, то придбані секрети підуть вам на користь. На роботі очікуються перманентні складнощі. Не виключено, що вам спочатку доведеться протистояти якомусь надмірно активному індивіду, а потім підкорятися владній і суворій персони. А ось особисте життя стане для вас справжньою віддушиною. Якщо ви ще не знайшли свою другу половинку, то на вас чекає початок чудового кохання.

Закохана пара, фото: Знай.ua
Закохана пара, фото: Знай.ua

Рак (22 червня – 22 липня)

Раки, повноцінно відпочити у жовтні вам, швидше за все, вдасться лише в останній тиждень місяця. А в решту часу доведеться підкорити дозвілля якоїсь потреби. На роботі також не все гладко. Не виключені якісь переїзди чи відрядження, які вирвуть вас із зони комфорту. Крім того, можливі конфлікти з іноземними та місцевими діловими партнерами, а також із тими, кого ви вважаєте своїми однодумцями. На особистому фронті шанс знайти свою другу половинку з'явиться лише в третій декаді місяця, а до цього поряд з вами будуть лише ті люди, від розуміння яких ви надзвичайно далекі.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Леви, на вас у жовтні чекає якась захоплююча поїздка. Не виключено, що ви поїдете в країну, яка пов'язана з якимось вашим захопленням, тому отримаєте від подорожі колосальне задоволення. На роботі теж все чудово. Якийсь ваш проект принесе вам великий прибуток і можливість реалізувати ті таланти та здібності, які раніше чомусь не були затребувані. Щоправда, наприкінці місяця доведеться повернутись до якихось старих справ чи знову зіткнутися з людиною, яка лізе туди, куди не потрібно. В особистому житті зірки обіцяють вам цікаві зміни. Поруч із вами може з'явитися людина, з якою ви захочете бути разом на будь-яких умовах.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діви, на вас у жовтні чекає поїздка, яка допоможе вам щось гармонізувати – стосунки з коханою людиною, психологічний стан чи навіть усе ваше існування. Щоправда, доведеться зіткнутися з якимись невеликими труднощами. На роботі у перші дві декади місяця не виключено хвилювання, пов'язані з якимись нововведеннями. Можливо, ви навіть подумаєте про зміну місця діяльності. Втім, і якщо ви підете, і якщо ви залишитеся, наприкінці жовтня все налагодиться. На особистому фронті багато залежатиме від вашого вміння підлаштовуватися під того, хто поряд з вами, або під того, кого ви хочете бачити своєю коханою людиною.

Гороскоп, зображення: Pinterest
Гороскоп, зображення: Pinterest

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Терези, у жовтні у вас буде вирувати енергетичний ураган, так що ваше дозвілля безпосередньо залежить від вашого настрою і від миттєвих поривів. Велика ймовірність, що ви рано чи пізно зірветесь з насидженого місця. У діловій сфері на вас чекають якісь особливі звершення. Швидше за все, вам запропонують взяти участь у проекті, в якому ви відіграєте провідну роль, і це суттєво зміцнить ваше становище та збільшить ваші доходи. В особистому житті все теж просто чудово. Зірки обіцяють вам початок роману з людиною, яка буде любити вас "без пам'яті", розумітиме з півслова. До того ж на вас з ним чекає отримання нового і дуже цікавого сексуального досвіду.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Скорпіони, на вас у жовтні на дозвіллі чекає активне спілкування зі старими та новими друзями. Причому не виключено, що ви спочатку захопитеся якимись знайомими, що тільки-но з'явилися у вас, і будете проводити з ними весь вільний час, але потім повернетесь до тих, з ким товаришуєте вже багато років. Ділова сфера вимагатиме від вас мобілізації ваших здібностей та внутрішніх енергетичних резервів. Очікуються проекти, для реалізації яких вам доведеться бути у кількох місцях одночасно. В особистому житті на вас чекає подарунок - якщо ви когось давно любите, то у вас з'явиться шанс завоювати цю людину і почати з нею чудовий і дуже довгостроковий роман. Ну а якщо ваше серце поки вільне, то зірки обіцяють вам зустріч.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Стрільці, на вас у жовтні чекає кілька поїздок, під час яких ви не тільки чудово відпочинете, але й придбаєте потрібні вам речі або просто приємні дрібнички. Чекає на вас і інтенсивне спілкування. У діловій сфері велика ймовірність позитивних змін. Вам настав період великих звершень, удосконалення майстерності, вдалих угод та великих доходів. Ловіть свій успіх і не втрачайте нових можливостей. В особистому житті все теж складеться дуже благополучно. Ви визначитеся, яку людину хочете бачити поруч із собою, і Доля подарує вам шанс не лише на зустріч із вашим ідеалом привабливості, а й на гарний та перспективний роман.

Жовтень
Жовтень

Козоріг (22 грудня – 19 січня)

Козороги, у жовтні відпочинку буде дещо менше, ніж потрібно вам та вашому організму. Тому частіше робіть коротенькі паузи у справах, спілкуйтеся з приємними людьми за філіжанкою кави і хоча б зрідка вибирайтеся на вечірні прогулянки. Ділова сфера вимагатиме не лише постійної уваги, а й якихось нестандартних вчинків. Велика ймовірність, що протягом майже всього місяця вам належить закладати основу під якийсь довгостроковий проект. В особистому житті не виключено повернення до минулих відносин, особливо якщо ви з якоюсь людиною розлучилися через непорозуміння або через його легковажність.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Водолії, жовтень принесе вам легкий та позитивний відпочинок там, де ви насправді можете розслабитися та відчути, що всі турботи залишились десь далеко. Якщо ж з якихось причин ви будете змушені відмовити собі в подібному релакс, то пам'ятайте, що джерелом життєвих сил і енергії для вас є правильне дихання. На роботі основна маса ваших успіхів пов'язана з вашим умінням нестандартно оцінювати ситуацію. Швидше за все, на вас чекають красиві та вдалі фінансові угоди. Особисте життя теж обіцяє бути яскравим і насиченим. Зірки обіцяють вам роман із людиною, яка не тільки задовольнить вашу потребу в коханні, а й подарує вам витончену насолоду.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Риби, у жовтні ви, можливо, повернетесь до хобі, яке захоплювало вас кілька років тому. Не виключено, що інтерес, що спалахнув знову, спонукає вас на активний шопінг. У діловій сфері вам теж доведеться займатися в основному тим, у чому ви колись не поставили переконливу точку. Втім, це піде вам на користь – ви не тільки розберетеся з цими справами та відновите старі зв'язки, а й набудете нового значущого досвіду. На особистому фронті на вас чекають позитивні зміни. Правда, швидше за все, ви поки що обмежитеся виключно сексуальними стосунками і не дозволите собі закохатися.

Нагадаємо, що можуть стати тарологами та навіть відьмами: жінки цих знаків Зодіаку мають сильну інтуїцію.

Раніше ми повідомляли про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоби потім не дивуватися.