Школи на прифронтових територіях отримають грошову допомогу ЮНІСЕФ. Кошти будуть використані для покращення умов у навчальних закладах. Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Майже 300 тисяч гривень одноразово буде виплачено кожній школі у рамках підтримки на 2024/25 навчальний рік.

Школа, скріншот: YouTube
Школа, скріншот: YouTube

Виплати матимуть змогу отримати заклади загальної середньої освіти у таких областях: Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Луганській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Чернігівській, Харківській та Херсонській.

"Розмір допомоги кожному закладу становитиме 290 500 гривень і надаватиметься разово протягом 2024–2025 років. Загальна сума проєкту становить понад 100 мільйонів гривень", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався
Показати ще

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео

У Мінреінтеграції наголошують, що кошти від ЮНІСЕФ будуть спрямовані на покращення умов для учнів – проведення ремонтів, модернізації їдалень та підготовки до зими.

"Ці кошти можуть використовуватися на ремонт і модернізацію шкільних їдалень, а також на підготовку до зимового сезону", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, школи переходять на новий формат навчання: звикати до змін доведеться всім.

Також наш портал інформував, суперечить закону та призводить до буллінгу: батьків закликають скаржитися на вчителів.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, за прогули каратимуть, як за злочин: школярам встановили жорсткі правила.