Адресну матеріальну допомогу виплатять киянам з інвалідністю внаслідок війни та участі у Революції Гідності, а також членам сімей окремих категорій мешканців столиці. Про це повідомила заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Марина Хонда.

Фінансову допомогу отримають кияни, які мають інвалідність внаслідок війни, постраждалі учасники Революції Гідності, а також кияни – члени сімей осіб, смерть яких пов'язана з участю у масових акціях протесту у період з 21 листопада 2013 року до 21 лютого 2014 року.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

"До Дня Захисників і Захисниць України матеріальну допомогу в розмірі від 1 200 до 2 500 гривень отримають майже 59 тисяч мешканців столиці", - заявила Марина Хонда.

Дані виплати передбачені й для ВПО, які зареєстровані у столиці та мають відповідний статус.

Популярні новини зараз
Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Гроші, виплати. Фото: скрін youtube
Гроші, виплати. Фото: скрін youtube

"Кошти автоматично перерахують тим, хто перебуває на обліку в органах соціального захисту населення столиці або Головному управлінні Пенсійного фонду України в Києві та фактично проживає у столиці", - йдеться у повідомленні.

Мешканці столиці, які одночасно належать до кількох категорій, отримають допомогу у більшому розмірі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей.

Також наш портал інформував, грошова допомога у вересні: три категорії українців можуть подати заявки на нові виплати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, 5000 гривень на дитину: українці можуть отримати одноразову допомогу.