"Всеукраїнська школа онлайн" модернізувала свої інструменти для дистанційного та змішаного навчання, повідомляє Міністерство освіти і науки України у Facebook.

Учні тепер мають доступ до вдосконалених відеоуроків, тестів та самостійних матеріалів з 18 основних предметів, серед яких українська мова, математика, фізика, хімія, англійська та історія України. За минулий рік над поліпшенням контенту працювали понад 120 фахівців. Як результат, створено 884 нових відеоуроки, а також оновлено 326 наявних.

Нові курси:

Для залучення учнів впроваджено нові 3D-сцени та цифрові матеріали, а понад 1000 відеоуроків тепер супроводжуються звукоописами для дітей із порушенням зору.З'явилися нові тести для виявлення освітніх втрат, що допомагають учням отримати автоматичні рекомендації для покращення результатів, а вчителям надають детальні звіти. Інтерфейс платформи адаптований до вимог НМТ, щоб полегшити підготовку учнів до зовнішнього тестування.З наступного навчального року набудуть чинності зміни до Типової освітньої програми для 5-9 класів, затверджені МОН України. Вони передбачають створення резерву годин, який педрада зможе перерозподіляти між предметами. Додаткове фінансування збільшеного навантаження забезпечуватиметься з державного бюджету.Також Міністерство визначило територіальні громади за рівнем безпеки для освітніх закладів. Найбільш небезпечними визнані громади Сумської, Харківської, Луганської, Донецької та інших областей, що постраждали від війни.

Нагадаємо, Міністерство освіти "посварилося" з батьками за медалі учням: психологи і депутати проти винагород

Раніше ми розповідали, що директорка приватного ліцею принизила учня на очах інших: думка юриста

Також, директорка приватного ліцею принизила учня на очах інших: думка юриста