20 вересня 2024 року відбулось чергове засідання виконавчого комітету Охтирської міської ради, на якому було обговорено нові тарифи для ТОВ "БРОКЕНЕРГІЯ" на послугу постачання теплової енергії, які почнуть діяти з 1 жовтня 2024 року і триватимуть до 30 вересня 2025 року.

Тарифи на тепло. Фото: скрін youtube
Тарифи на тепло. Фото: скрін youtube

Члени виконкому одноголосно затвердили нові тарифи без обговорень. Вони встановлені на наступному рівні: для населення — 2 953,03 грн за Гкал (з ПДВ); для бюджетних установ — 4 926,08 грн за Гкал (з ПДВ); для інших споживачів — 4 928,57 грн за Гкал (з ПДВ).

Порівняно з попередніми тарифами, які були затверджені раніше, нові тарифи підвищились. Раніше тарифи для населення становили 2 594,02 грн за Гкал, для бюджетних установ — 4 880,58 грн, а для інших споживачів — 4 901,06 грн.

тарифи на тепло
тарифи на тепло

Популярні новини зараз
У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким
Показати ще

Також зазначено, що під час дії воєнного стану та протягом шести місяців після його завершення для населення будуть застосовуватись тарифи, які діяли до 24 лютого 2022 року, згідно з рішенням виконавчого комітету від 3 грудня 2021 року.

Нагадаємо, скільки коштуватиме кубометр газу взимку

Раніше ми писали про те, що ефективні способи зігрітися в умовах поганого опалення: як не замерзнути цієї зими

Крім того, Знай.ua повідомляв, українці переплачують за тепло: як взяти контроль рахунків у свої руки