Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які займаються вихованням дітей шкільного віку, є дуже важлива інформація про канікули. Так, на прикладі міста Чернівці можна зрозуміти, коли цієї осені школярі підуть на осінні канікули.

Попередньо відомо, що діти "відпочиватимуть" від школи близько 10 днів, якщо враховувати вихідні.

Про це стало відомо завдяки інформації від управління освіти міста, де вже визначили дати шкільних канікул.

діти, канікули
діти, канікули

За інформацією від управління освіти, старт канікул – 26 жовтня.

Популярні новини зараз
Новий порядок мобілізації: багатьох чоловіків перестануть "бусифікувати" ТЦК У яких випадках ТЦК затримує вас незаконно Повістки Укрпоштою: які непорозуміння можуть виникнути з ТЦК З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

Коли будуть осінні канікули

Учні не навчатимуться до 3 листопада 2024 року включно. Такі дати обрала більшість шкіл міста. У рамках навчального року педагогічні поради можуть самостійно визначати терміни канікул для школярів. Як і те, чи переносити осінні канікули на зиму.

До речі, напередодні старту цього навчального року департамент освіти та науки Чернівецької ОВА рекомендував адміністраціям навчальних закладів максимально використовувати для навчання світловий день та теплу пору року.

Школярі. Фото: скриншот з відео
Школярі. Фото: скриншот з відео

Чи будуть осінні канікули у школах України 2024

У більшості шкіл нашої держави 2024 року запланували осінні канікули. Вони триватимуть переважно тиждень. Учні відпочиватимуть від навчання орієнтовно з 28 жовтня до 2 – 3 листопада 2024 року. Є міста, де не запланували осінні канікули в школах.

Нагадаємо, українка була шокована харчуванням у школі – таке і свиням соромно давати.

Раніше повідомлялося, суперечить закону і призводить до буллінгу: батьків закликають скаржитися на вчителів.

Також, українців змусять повернути гроші, виплачені на дітей.