Індійський астролог Кушал Кумар, якого в народі називають "Нострадамусом", передбачив рік закінчення війни в Україні. За його прогнозами, перед перемогою може настати найтемніший період, а ситуація на фронті ще більше загостриться.

Кумар попереджає, що вересень 2024 року може стати поворотним моментом. Він прогнозує розширення бойових дій та можливе відкриття нового фронту, що може затягнути конфлікт до кінця 2024 року. Астролог вважає, що цей період може принести безпрецедентні виклики для України та її партнерів. Проте, за його словами, після цього найскладнішого етапу події почнуть повертатися в бік мирного врегулювання.

війна
війна

"Ситуація на фронті може загостритися у вересні 2024 року, але вже до травня 2025 року можливе затишшя на всіх основних фронтах", – прогнозує Кумар. Він вважає, що поворотний момент може настати у середині 2025 року, коли сили ворога можуть бути оточені, а їхні лінії постачання заблоковані.

Кумар також натякнув на можливий розвиток подій на морі, де бойові дії можуть призвести до відкриття нового фронту. Це може мати серйозні наслідки для безпеки регіону та ще більше ускладнити ситуацію. Проте, попри ці важкі прогнози, астролог переконаний, що врегулювання конфлікту та встановлення миру можливе в період між травнем і жовтнем 2025 року.

Популярні новини зараз
Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень Зима буде без світла: тривожний прогноз Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах
Показати ще

Нагадаємо, "Вже реалізуються...": відома тарологиня передбачила можливість переговорів України та РФ

Раніше ми розповідали, що "Для нас це дуже добре": хіромант назвав дату, коли росія зіткнеться із жорстким потрясінням

Також, нові стосунки, поїздки та "розсмоктування" проблем: що ще принесе фінал ретроградного Меркурія