Кожен споживач газу з 1 по 5 грудня повинен пройти важливу процедуру, від якої залежить нарахування в платіжках. Про це йдеться facebook-сторінці Івано-Франківської філії "Газмережі".

Українці щомісяця з 1 по 5 число зобов'язані передати показники газових лічильників. У цьому випадку споживачі мають час до 5 грудня.

Газовий лічильник, фото: Знай.ua
Газовий лічильник, фото: Знай.ua

Якщо дані будуть передані своєчасно, то оператор ГРС розрахує споживання за середнім показником. Відповідно, сума в платіжці може сильно здивувати не в кращу сторону.

Газовики нагадують, що для коректної передачі показників лічильника потрібно обов'язково вказувати номер особового рахунку. Також його потрібно вказувати при оплаті газових платіжок, інакше гроші не будуть зараховані на рахунок конкретного споживача та загубляться у системі.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

Швидко передати показники можна через:

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, спочатку "приписали" борг, а потім почали надзвонювати: українка розповіла про методи терору "Нафтогазу".

Також наш портал інформував, як не "влипнути" на кругленьку суму: нахабна схема, про яку потрібно знати власникам газового лічильника.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Відбувалися, помовчали і все...": українець поскаржився, як "Нафтогаз" вирішує проблеми споживачів.