Клієнтка "Нафтогазу" Тетяна Кравченко висловила стурбованість очікуванням квитанції на оплату за газ, що характерно для пенсіонерів, у яких можливостей перевірити рахунок в онлайн-режимі та сплатити через Інтернет може не бути.

Нафтогаз у коментарях у Facebook надав їй докладні інструкції, як уникнути очікування квитанції, запропонувавши альтернативні способи:

"Ми чітко розуміємо, що є категорія клієнтів, для яких процес діджиталізації складніший. Саме тому ми надсилаємо паперові рахунки Укрпоштою після 20-х чисел кожного місяця. Також ви можете роздрукувати паперовий рахунок від Нафтогазу в терміналах EasyPay, — відповіли в компанії.

Відгук про "Нафтогаз" / фото: скріншот Facebook
Звернення до "Нафтогазу" / фото: скріншот Facebook

Наведена інструкція надає прості кроки для отримання паперової квитанції через термінал EasyPay:

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще
  1. У рядку пошуку терміналу введіть "Нафтогаз" та виберіть послугу "Нафтогаз (рахунок на оплату)" або знайдіть цю послугу в категорії "Комунальні платежі".
  2. Вкажіть номер особового рахунку та введіть прізвище клієнта – власника особового рахунку.
  3. Термінал надасть деталі за вказаним рахунком. Для отримання паперової версії рахунку просто натисніть "Друк" та заберіть надруковану квитанцію під екраном терміналу.

Тетяна Кравченко висловила подяку компанії за таку інформацію, наголосивши на її значущості для пенсіонерів.

Відгук про "Нафтогаз" / фото: скріншот Facebook
Звернення до "Нафтогазу" / фото: скріншот Facebook

"На жаль, вплинути на роботу іншої компанії для прискорення отримання платіжок у нас немає можливості", — відповіли представники компанії.