За місяць українці зустрічатимуть 2024 рік, що пройде під символом Зеленого Дерев'яного Дракона.

Поради про те, як потрібно поводитися саме цієї новорічної ночі ми викладали раніше. але не хвилюйтеся, якщо ви пропустили, адже весь грудень ми сповіщатимемо наших читачів про всі тонкощі зустрічі Дракона.

Зелений Дракон, символ 2024 року, фото з вільних джерел
Зелений Дракон, символ 2024 року, фото з вільних джерел

Зараз ми хочемо поділитись деякими нюансами новорічного столу. І ні, мова піде про рекомендовані страви. Це загальні поради, які стануть у нагоді щороку про те, які продукти потрібно купити заздалегідь. Так, всі ми знаємо, що до свята вартість продуктів підвищується. Тому, щоб заощадити. дещо треба купувати вже зараз. Складайте список.

Алкоголь

Шампанське – важливий елемент новорічного столу. Проте варто подумати про покупку алкоголю заздалегідь, щоб уникнути проблем з пошуком якісних альтернатив в останній момент. Зараз і так існує певний дефіцит імпортних напоїв, і до кінця грудня ситуація може погіршитись. Українські ігристі вина також можуть бути гарною альтернативою, якщо ви не боїтеся підробок та отруєння неякісними компонентами.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Відділ з алкоголем у супермаркеті, скріншот: YouTube
Відділ з алкоголем у супермаркеті, скріншот: YouTube

Консерви

Ціни на інгредієнти для улюбленого олів'є збільшаться до кінця року. Завчасне придбання консервованих продуктів, таких як горошок, кукурудза та ананаси, допоможе зберегти бюджет та придбати все для салатів на новорічний стіл.

Ікра

Улюблене частування багатьох українців також піддається можливому зростанню цін. Купівля кількох баночок заздалегідь запобіжить біганину магазинами в останні дні перед святом. Термін придатності ікри дозволяє зберігати її довгий час, що робить її ідеальним продуктом для попередньої закупівлі. Зазначимо, що у супермаркетах Фора та Сільпо цього тижня проводяться акції, які дозволяють купити червону ікру за ціною, меншою за 200 гривень.

Червона ікра. Фото: Youtube
Червона ікра. Фото: Youtube

Риба

Ціни на рибу можуть піднятися перед Новим роком. Хоча завчасна закупівля не є обов'язковою, рекомендується вже зараз обміркувати вибір риби для святкового столу, щоб уникнути зростання цін в останній момент.

Чай та кава

Любителям чаю та кави варто приготуватися до можливого подорожчання цих напоїв на 1,2-2% перед Новим роком. В основному це торкнеться імпортних брендів. Заздалегідь купити ці товари можна і тому, що зараз можна урвати чай та улюблену каву зі знижкою більше 50% у Сільпо та Новусі.

Овочі та фрукти

Із сезонним збільшенням цін на овочі та фрукти варто бути готовими до появи імпортних товарів на полицях магазинів. Заздалегідь закуплені продукти дозволять уникнути додаткових витрат через транспортування та митні збори.

Ціни на овочі, фото: Знай.ua
Ціни на овочі, фото: Знай.ua

Ну і звичайно окремо варто нагадати і про яйця. Так, вони не беруться довго, але не варто чекати 30 грудня, щоб вирушити за ними. Адже ви не тільки можете зіткнутися із підвищенням цін, а й із неякісним товаром.

Нагадаємо, що шумний натовп для Скорпіонів та домашній затишок Ракам: як зустрічати 2024 рік всім знакам Зодіаку.

Раніше ми повідомляли, що Зелений Дракон точно не оцінить: що заборонено робити на Новий рік, щоб не провалити 2024 року.