Доходи українців зменшуються, а ціни в супермаркетах все більше зростають. Тому, люди частіше шукають більш вигідні пропозиції, щоб зекономити свої кошти.

З настанням холодів, попит улюблені напої - чай та каву зросли. Тому важливо знати, де можна їх купити зі знижкою майже вдвічі. Дані про актуальні знижки на улюблені напої, опубліковані в сервісі GoToShop.

Вартість кави

В залежності від виду та виробника, коливається й вартість напою. Наприклад розчинну каву Jacobs 100 грамів в скляній банці, можна найдешевше придбати в Сільпо за 114 гривні, в той час як в ЕкоМаркеті вона коштує аж 154 гривні. За розчинну каву Nescafe Gold (60 грамів) доведеться викласти від 65,90 гривень до 114,65. Найдешевше вона коштує в супермаркеті Варус.

Ціна на каву. Фото: скрін GoToShop
Ціна на каву. Фото: скрін GoToShop

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Ціна на каву. Фото: скрін GoToShop
Ціна на каву. Фото: скрін GoToShop

Вартість кави

За чай Ahmad (25 пакетиків) щонайменше доведеться викласти 34,90 гривень в Сільпо. А от найдорожче він коштує Ультрамаркеті - майже 70 гривень. Чай зелено-чорний Edems 100 грамів можна купити за 43,90 в Фозі, тоді як вартість його без знижки - 75 гривень. 100 грамів чорного чаю Ahmad можна купити за 55 гривень в магазині АТБ, тоді як ціна до знижки - майже 68 гривень. Чай ТЕТ (20 пакетиків) з олією бергамоту та лимоном можна придбати майже вдвічі ніж зазвичай - за 43.90 грн.

Ціни на чай. Фото: скрін GoToShop
Ціни на чай. Фото: скрін GoToShop

Ціни на чай. Фото: скрін GoToShop
Ціни на чай. Фото: скрін GoToShop

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, сирна тарілка обійдеться у цілий статок: як змінилися ціни на популярний молочний продукт

Раніше портал Знай інформував, ціни на йогурти почали "кусатися": побачивши, ви розлюбите молочку

Також наш портал повідомляв, виноград тепер може бути не по кишені, але придивіться до яблук: актуальні ціни на фрукти