Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які з великою відповідальністю ставляться до своїх платіжок про комуналку, є дуже важливі новини. Справа в тому, що нещодавно "Нафтогаз" запропонував своїм клієнтам роздруковувати платіжки у терміналах "Ощадбанку".

Однак далеко не клієнти мають доступ до таких апаратів. Українці, які мешкають у сільській місцевості, хочуть знати, як зробити таку процедуру.

Про це стало відомо завдяки відповіді експертів порталу "Нафтогаз" на запитання одного із клієнтів у мережі Facebook.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Українець, який уже прочитав про появу так званої "третьої" платіжки" за блакитне паливо, запитав: "Де шукати термінал у селі?".

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Представники компанії "Нафтогаз" заявили, що з розумінням ставляться до кожного клієнта.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

"Ми розуміємо, що існує категорія клієнтів, для яких отримання рахунків від компанії у паперовому вигляді є найбільш звичним способом, тому ми докладаємо зусиль, щоб допомогти таким клієнтам та зробити процес зміни платіжних звичок поступовим, максимально зручним та інноваційним", — зазначили в компанії.

Також у "Нафтогазі" розповіли, що необхідно зробити, щоб отримати платіжку без терміналу.

На даний момент, паперові рахунки продовжують надходити, як і раніше, після 20-го числа кожного місяця, якщо клієнт вибрав друкований формат отримання рахунків, але також, щоб отримати рахунки швидше і зручніше і не чекати листоноші, радять користуватися онлайн-сервісами.

Сформувати платіжки та оплатити їх можна за кілька хвилин в особистому кабінеті на сайті gas.ua або у чат-боті GASUA у Viber чи Telegram.

Відповідь "Нафтогаза", скріншот: Facebook
Відповідь "Нафтогаза", скріншот: Facebook

Також є можливість роздрукувати паперовий рахунок від "Нафтогазу" у терміналах EasyPay.

Ось інструкція:

У рядку пошуку у верхній частині екрана терміналу введіть "Нафтогаз" та виберіть послугу "Нафтогаз (рахунок на оплату)" або виберіть цю послугу в категорії "Комунальні платежі".

Введіть номер особового рахунку та впишіть прізвище клієнта – власника особового рахунку.

Після цього система на екрані відобразить деталі вказаного рахунку. Щоб отримати паперову версію платіжки, просто натисніть "Друкувати" та заберіть надрукований рахунок під екраном терміналу.

Адреси найближчих терміналів самообслуговування Ощадбанку, Ви можете знайти на їхньому сайті: https://www.oschadbank.ua/map.

Нагадаємо, газовики нагадали українцям про важливу процедуру: що потрібно зробити.

Раніше повідомлялося,що, знову? Українцям приходитиме "третя платіжка" за газ.

Також, як повернути переплату за кілька кроків: в "Нафтогаз" пояснили.