Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Їх отруїли через воду чи через їжу? У результаті яких події вони отруєні?

Я думаю, що там і вода була, і їжа була. Більшою мірою була вода, а їжа меншою мірою, але готували і їжу. Так що це було щось масштабне. Все-таки це йшло по Вісімці пентаклів, це дуже підготовлена дія. Це не те, що щось зробили нашвидкуруч, я би навіть сказала, що це спецоперація, яка дуже довго готувалась.

Їх отруїли через українську політику чи через політику кремля?

Чи це пов’язано з українською політикою? Частково так. Частково це про те, що відбувається саме у складі умовної сім’ї, там є свої розбірки. Чи це пов’язано з кремлем? Так, це пов’язано з кремлем. І ця підготовка, і те, що шукали дуже довго, хто це зробить, це більшою мірою туди. Але якось наша сторона сюди теж приклалася.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Це був замах на Буданова чи безпосередньо на його родину?

Ні, все-таки я думаю, що це замах на родину для того, щоб йому підсвітити, яку силу мають.

Як на це буде реагувати Буданов?

Дуже виважена людина, я не думаю, що він буде робити якісь такі дії показові. Чи буде розв’язка? Буде. Але її зроблять другими руками і так, щоб він був там ні до чого.

Він знає, хто це?

Знає. 100% знає.

Як повідомляв Знай.ua, Гнатюк розповіла, що віщують Україні зірки.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла, які українські області прокляли магією росіяни.