Жахлива трагедія сталася 25 листопада під час весільного бенкету в тайській провінції Ван Нам Кхієо.

29-річний наречений Чатуронг Суксук раптово відкрив вогонь по гостях, вбивши чотирьох людей, а потім наклав на себе руки.

Стрілянина на весіллі, скріншот: Youtube
Стрілянина на весіллі, скріншот: Youtube

Як повідомляє видання Bangkok Post, убитими виявилися 44-річна наречена Чатуронга Канчана Пачунтуек, її 62-річна мати та 38-річна сестра. Ще двом гостям весілля було завдано поранення, 50-річний чоловік помер дорогою до лікарні.

За даними поліції, Чатуронг, який був професійним спортсменом-паралімпійцем та колишнім військовим рейнджером, перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Ймовірно, він посварився з нареченою, після чого пішов до машини, щоб узяти пістолет, придбаний законно разом із боєприпасами.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Мотиви вбивства досі залишаються незрозумілими. За однією з версій, Чатуронг переживав через 15-річну різницю у віці зі своєю обраницею. Однак поліція зазначає, що це поки що лише припущення.

Стрілянина на весіллі, скріншот: Youtube
Стрілянина на весіллі, скріншот: Youtube

Після масового вбивства чоловік наклав на себе руки за допомогою того ж пістолета. Трагедія викликала широкий резонанс у країні. Минулого року Чатуронг виборов срібну медаль Паралімпійських ігор в Індонезії. Він втратив ногу під час служби прикордонником.

Нагадаємо, чоловік з найбільшим статевим органом не може знайти роботу: "Кожен раз, коли запрошують..."

Як повідомляв "Знай.uа", футболіст закінчив кар'єру в АПЛ, пішов у фільми для дорослих і несподівано помер: йому було всього 34 роки

Знай.uа писав, чоловіку не подобалися свої щоки, але "прибравши" їх, він 4 роки не зміг заплющувати очі: "Я був одержимий"