Печериці – це справжній дар для гурманів, особливо коли вони приготовані за особливим рецептом. Смажені печериці стануть ідеальною закускою до будь-якого столу, будь то сімейна вечеря або зустріч із друзями.

Це рецепт, який тішить своєю простотою та дивує смаком.

Печериці "фрі" / фото: Youtube
Печериці "фрі" / фото: Youtube

складові

  • печериці – 600 г;
  • мука - 2 чайні ложки;
  • яйце – 1 шт.;
  • панірувальні сухарі - 3 ст.л.;
  • рослинна олія;
  • сіль

Щоб створити цю чудову закуску, візьміть 600 г свіжих печериць, обов'язково вибирайте маленькі та середні гриби для кращого смаку. Очистіть їх, знявши плівку і відваріть до напівготовності, додавши трохи лимонної кислоти. Після цього дайте їм охолонути.

Приготуйте паніровку: насипте дві чайні ложки борошна одну тарілку, в інший збийте одне яйце. Покрийте кожен печерицю спочатку в борошні, потім обмажте яйцем і зануріть у панірувальні сухарі, забезпечуючи рівномірне покриття.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Тепер настав час обсмажувати! Розігрійте олію і смажте запановані печериці у фритюрі до золотистої скоринки. Готові гриби варто подавати охолодженими для кращого смаку.

У кожному печериці міститься смак і насиченість, а цей рецепт допоможе висловити його повною мірою. Насолоджуйтесь цією прекрасною закускою в родинному колі або в компанії друзів.

Смачного!

Нагадаємо, як зробити котлети соковитими та пишними: гарантовані рецепти

Вам буде корисно дізнатися,дивовижний смак у кожному шматочку: рецепт салату "Курочка під кайфом"

Також наш портал інформував, все ідеальне - просто: рецепт пишного бабусиного пирога "Секрет", на який збігаються сусіди