26 листопада у фінському місті Рука відбулися перші у сезоні змагання Кубка світу з лижних перегонів на 20 кілометрів.

Переможцем став норвежець Ян Томас Йенсен. А ось шведський спортсмен Калле Гальварссон, який фінішував 18-м, зіткнувся з несподіваною проблемою – він відморозив статевий орган під час гонки. Про це повідомляє Reuters.

Лижник, скріншот: Youtube
Лижник, скріншот: Youtube

У коментарі шведському виданню Expressen 34-річний лижник зізнався: Так, я відморозив п**іс. Це серйозно. Після фінішу 10 хвилин лежав у теплій кімнаті, щоб зігріти його. Було дуже боляче. Мені пощастило, адже у мене буде друга дитина. Бо якщо я продовжу в тому ж дусі, то в майбутньому матиму проблеми з цим.

Варто зазначити, що під час змагань у Руці панувала неймовірна для лижних перегонів погода – мороз сягав 15 градусів нижче за нуль. І хоча спортсмени виступали у спеціальних костюмах, що захищають від переохолодження, але, як бачимо, іноді цього замало. Деякі колеги Гальварссона також скаржилися на проблеми, спричинені екстремально низькою температурою повітря.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Лижник, скріншот: Youtube
Лижник, скріншот: Youtube

"З одного боку, ситуація комічна, але такі речі трапляються у спорті. Головне, щоб у Калле все було добре, і він зміг продовжити виступи. Адже здоров'я набагато важливіше за будь-які результати”, - прокоментував ситуацію один із тренерів шведської збірної.

Нагадаємо, цілий райський містечко зникне з лиця Землі через глобальне потепління - там продовжують жити люди

Як повідомляв "Знай.uа", у жінкиз мозку дістали живого черв'яка, а чоловік з'їв муху - хірурги не вірять своїм очам

Знай.uа писав,¦облили наречену молоком, обплювали, а нареченому відбили стопи:дикі весільні традиції у різних народів