Легендарний рок-музикант Оззі Осборн відверто розповів виданню Rolling Stone UK про проблеми зі здоров'ям, з якими йому доводиться боротися.

Зокрема, під час четвертої операції на хребті в одному із хребців у нього виявили пухлину.

Оззі Озборн. Фото: скриншот Youtube
Оззі Озборн. Фото: скриншот Youtube

За словами 73-річного музиканта, остання процедура була однією з найважчих.

"Після неї я ледве ходжу. Знайшли ракову пухлину у хребці, тому довелося все це вирізати. Мій баланс значно погіршився”, - зізнається він.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Крім того, у 2020 році у Осборна діагностували хворобу Паркінсона. Переживаючи це, музикант дійшов певним філософським узагальненням.

"Всі мої партнери по чарці вже померли. Я повинен був також давно бути в могилі! Не розумію, чому я останній у цьому списку”, – розповідає Оззі.

Оззі Озборн. Фото: скриншот Youtube
Оззі Озборн. Фото: скриншот Youtube

Він стверджує, що не боїться смерті, але хотів би померти швидко, а не від довгого борошна, як його батько. Осборна лише засмучує, що через поганий стан здоров'я він може не встигнути належним чином попрощатися та подякувати шанувальникам, що дуже хоче зробити саме зі сцени.

[quote author=""]"Моя мета – працювати і робити шоу, поки зможу. А якщо раптом помру на сцені, то помру щасливою людиною”, - додав він.

Нагадаємо, футболіст закінчив кар'єру в АПЛ, пішов у фільми для дорослих і несподівано помер: йому було всього 34 роки

Як повідомляв "Знай.uа", від Ігоря до Яни: трансгендер з України завоював обкладинку Playboy

Знай.uа писав, зірка спорту та мільйонер встановив камеру в квартирі колишньої: "Жах невимовний..."