Питання безпеки та економії енергії в умовах можливих обстрілів стають актуальними для багатьох мешканців Києва. Дівчина запитала у компанії "YASNO", чому парк Смайл освітлений з вечора і до самого ранку, не маючи відвідувачів - ні дітей, ні дорослих.

Це викликало обурення серед місцевих жителів, які стверджують, що освітлення парку в таких умовах не має сенсу і може привернути непотрібну увагу до неперших місць, особливо в період ймовірних атак.

У коментарі на Facebook-сторінці "YASNO" дівчина зауважила, що поблизу парку знаходяться важливі об'єкти, такі як ДПЕК, податкова інспекція та газова контора, які можуть стати потенційними цілями для атак.

Вона підкреслила, що використання яскравого освітлення в безлюдному парку викликає серйозні побоювання з приводу можливого ракетного або "шахiдного". удару.

Коментар до компанії "YASNO" / фото: сторінка Facebook
Коментар до компанії "YASNO" / фото: скріншот Facebook
quot;

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

В умовах загрози безпеці горіння яскравих ліхтарів у парку, де відсутні відвідувачі, виглядає безглуздо та неефективно.

Компанія "YASNO" висловила жаль з приводу цієї ситуації, але не надала рішення чи рекомендацій щодо звернення з цього питання.

"Прикро, що використовується електроенергія, коли це не є необхідністю. Наразі немає обмежень у споживанні світла, проте варто економити електроенергію, щоб допомогти нашій енергосистемі", — зазначили у компанії.

Це непорозуміння та стурбованість місцевих жителів показують, що питання безпеки та енергозбереження стають більш актуальними у світлі очікуваних загроз, вимагаючи уваги та вирішення з боку компетентних органів та установ.

Крім того, ми писали, українцям назвали регіони, де раніше за всіх почнуться відключення світла: "На жаль, доведеться"

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, до 16 тисяч гривень на тепло в будинках: хто з українців може оформити солідну субсидію

Також наш портал інформував, Україні загрожує дефіцит продуктів та зростання цін на них – чого очікувати найближчими місяцями