Українці з-поміж ВПО зможуть отримати грошові сертифікати, які можна використовувати для купівлі продуктів, побутової хімії та засобів гігієни. Про це йдеться на сторінці Глобинської міської територіальної громади у соціальній мережі facebook.

Допомога надаватиметься внутрішньо переміщеним українцям, які зареєстровані у місті Глобине.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Для отримання сертифіката необхідно мати статус ВПО та відповідати критерію вразливості:

  • багатодітна родина;
  • самотня мати;
  • вагітні жінки;
  • особи з інвалідністю.

Перелічені категорії громадян зможуть отримати сертифікат на суму 2000 гривень для придбання продуктів у мережі супермаркетів АТБ, а також сертифікат для придбання побутової хімії та засобів гігієни у магазинах "Єва" у сумі 1500 гривень.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

АТБ. Фото: скрін youtube
АТБ. Фото: скрін youtube

Для отримання сертифіката доведеться надати копії довідки ВПО, а також документи, що підтверджують категорію вразливості. Крім того, при собі потрібно мати оригінал паспорта чи іншого документа, що засвідчує особу.

Видача сертифікатів відбуватиметься 27 листопада з 10:00 до 15:00 за адресою: Глобине, вул.Центральна, 281.

Допомога українцям. Фото: скрін facebook
Допомога українцям. Фото: скрін facebook

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям почали надавати гуманітарну допомогу відразу в 9 областях: як подати заявку.

Також наш портал інформував, українцям підставлять плече допомоги: хто отримає безкоштовні продукти.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, почалася реєстрація на гуманітарну допомогу: хто з українців може безкоштовно отримати продукти.