Маленькі українці можуть одержати безкоштовні набори теплого одягу. Допомогу у підготовці дітей до зими надає благодійний фонд "Спілка волонтерів Харкова" за сприяння Міжнародної організації UNICEF.

В Україну вже практично настала зима і найуразливішим категоріям населення надають усіляку допомогу, щоб пережити холод. Зокрема, видається безкоштовний теплий одяг для дітей.

Гуманітарна допомога для дітей. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога для дітей. Фото: скрін youtube

Представники благодійного фонду "Спілка волонтерів Харкова" розпочали реєстрацію на отримання зимового одягу для дітей із Дергачівської громади, що на Харківщині.

Хто може отримати допомогу

Зареєструватись на отримання комплекту зимового одягу можуть сім'ї з дітьми до 7 років. Якщо в сім'ї більше, ніж одна дитина, то необхідно подавати кілька заявок - окремо на кожну дитину.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Як отримати допомогу

Попередня реєстрація на отримання одягу проводиться онлайн за цим посиланням. Представники фонду наголошують, що всі дані слід заповнювати уважно, адже некоректно оформлені заявки не розглядатимуться.

При отриманні допомоги необхідно надати оригінал документа, що підтверджує проживання на території громади та свідоцтво про народження дитини.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, безкоштовні ліки для дітей та дорослих: українцям пропонують нову гуманітарну допомогу.

Також наш портал інформував, повербанки, ковдри та інші корисні штуки: українцям видають набори на зиму, хто може отримати.

Крім того, ми писали, українцям почали надавати гуманітарну допомогу відразу в 9 областях: як подати заявку.