Для всіх наших шановних читачів, які уважно стежать за змінами цінників на головні продукти харчування, є кілька важливих новин. Продукти з так званого "борщового набору" на кінець листопада трохи зросли.

Однак більшість овочів з цього набору можна купити навіть дешевше, ніж 10 грн за кіло. Тільки ціни на цибулю вищі за цю позначку.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації фахівців моніторингового сервісу GoToShop.

Ціни на овочі, фото: Знай.ua
Ціни на овочі, фото: Знай.ua

Вартість картоплі

Вартість картоплі стартує від 7,90 грн./кг – у ЕКО Маркеті. Також дешевше за 10 гривень картоплю продають у Сільпо – від 9,70 грн./кг. В Ашані ціна 11,50 грн/кг, в АТБ – 11,95 грн/кг, у Варусі – 12,3 грн/кг, а в Новусі – 12,99 грн/кг.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Ціни на картоплю, скріншот: GoToShop
Ціни на картоплю, скріншот: GoToShop

Вартість капусти

Мінімальна ціна капусти у супермаркетах 7,30 грн./кг у Сільпо. По 7,60 грн./кг овоч продають у Варусі, по 7,95 грн./кг у АТБ, по 7,99 грн./кг у Новусі, по 8,40 грн./кг та по 8,50 грн. / кг – в Ашані та ЕКО Маркеті.

Ціни на капусту, скріншот: GoToShop
Ціни на капусту, скріншот: GoToShop

Вартість моркви

Найдешевше моркву продають у Варусі та Сільпо – 6,80 грн./кг, у Новусі ціна – 7,79 грн./кг, в Ашані – 7,90 грн./кг, у ЕКО Маркеті – 8,25 грн./кг. кг.

Ціни на моркву, скріншот: GoToShop
Ціни на моркву, скріншот: GoToShop

Вартість цибулі

Ціни на цибулю стартують від 10,50 грн/кг (Ашан). У Сільпо ціна овочів – 11,60 грн./кг, у Новусі – 11,99 грн./кг, у ЕКО Маркеті – 12,50 грн./кг.

Ціни на цибулю, скріншот: GoToShop
Ціни на цибулю, скріншот: GoToShop

Нагадаємо, Україні загрожує дефіцит продуктів та зростання цін на них – чого очікувати найближчими місяцями.

Раніше повідомлялося, на вітаміни доведеться "розкошілитися": супермаркети змінили ціни на популярні фрукти.

Також, українці з картами "Ощадбанку" можуть купувати продукти за півціни: як скористатися знижкою..