Енджі Фейт — дівчина, про яку просто необхідно написати, бо вона у своєму 19-річному віці... встигла завагітніти цілих сім разів.

Вперше вона дізналася, що чекає на дитину в 15 років, ще навчаючись у школі. Батьком малюка був її нинішній чоловік Джордан.

Енджі Фейт, фото: Instagram
Енджі Фейт, фото: Instagram

На жаль, не всі з цих випадків були позитивними. У неї сталося 5 викиднів. Незважаючи на це, Енджі народила хлопцю ще двох дітей – дочку Невея та сина Гадсона. Зараз вона знову вагітна і чекає вже на четверту дитину.

За словами дівчини, однокласники та родичі засуджували її за раннє материнство і радили позбутися вагітності, щоб не зруйнувати життя. Однак Енджі проігнорувала ці поради.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

"Під час першої вагітності я була ще дитиною і втратила близьких друзів. Наші інтереси розійшлися назавжди”, – згадує вона.

Енджі Фейт, фото: Instagram
Енджі Фейт, фото: Instagram

Енджі Фейт, фото: Instagram
Енджі Фейт, фото: Instagram

Дівчина розповідає, що зустрічалася з майбутнім чоловіком, коли незаплановано завагітніла у 15 років. Після народження першої дитини пара вийшла заміж.

Незважаючи на засудження суспільства, Енджі Фейт каже, що не шкодує про свій вибір, адже завжди мріяла про велику родину.

Нагадаємо, вловив запах агресивної хвороби: лабрадор врятував свою господиню від смерті

Як повідомляв "Знай.uа", "суперсвині" окупували всю країну і вже готують захоплення США - зупинити їх уже не вийде, чим це загрожує

Знай.ua писав, дискотека з "присмаком" смерті: сім'я загиблого виставила труну прямо на танцполі, витанцьовуючи під музику