Зробити житло енергоефективним та економити на опаленні можна і без непомірних витрат. Ефективним рішенням поділилися в пресслужбі газопостачальної компанії "Нафтогаз".

Українці можуть зменшити суми у рахунках за опалення, скориставшись елементарним лайфгаком. Так, на вікна можна поклеїти спеціальну термоплівку, яка у 1,5 раза збільшить їхню енергоефективність.

Скрін, відео YouTube вікно
Скрін, відео YouTube вікно

"Вона "прокачає" енергоефективність ваших вікон приблизно в 1.5 рази, а отже зробить домівки теплішими та допоможе істотно заощадити на опаленні", - йдеться у повідомленні.

В "Нафтогазі" зазначили, що термоплівка працює за принципом термоса – зберігає тепло в будинку та не пропускає холодне повітря з вулиці. Дозволити такий спосіб утеплення можуть більшість українців, оскільки він не потребує великих витрат.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Опалення. Фото: скрін youtube
Опалення. Фото: скрін youtube

Така плівка підходить для всіх типів вікон, максимально пропускає сонячне світло та покращує шумоізоляцію. Крім того, з такою плівкою вікна перестануть запотівати.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Вганяють у боргову яму...": в "Нафтогазі" розповіли, що робити, якщо ніхто не хоче лагодити лічильник.

Також наш портал інформував, "Нафтогаз" запропонував знижку при оплаті рахунків: не всім українцям сподобалася така "щедрість".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Відбувалися, помовчали і всі...": українець поскаржився, як "Нафтогаз" вирішує проблеми споживачів.