Українці можуть зареєструватися на одержання продуктової допомоги. На сім'ю надається цілий набір важливих продуктів. Хто та як може отримати гуманітарну допомогу, повідомляє інформаційний портал "На пенсії".

Благодійний фонд "Наша місія" здійснює видачу гуманітарної допомоги вразливим категоріям внутрішньо переміщених українців, зареєстрованих у Кривому Розі. Реєстрація на отримання наборів продуктів відбувається по понеділках та п'ятницях.

Продуктові набори. Фото: скрін youtube
Продуктові набори. Фото: скрін youtube

Зазначається, що програма підтримки спрямована на ВПО, які мешкають у місті після 24 лютого 2022 року. Звернутися по допомогу може будь-який член сім'ї, за наявності всіх довідок ВПО,

На сім'ю із чотирьох осіб видається два пакети продуктів. При цьому отримати допомогу можна лише якщо з часу останнього отримання гуманітарки від інших фондів пройшов щонайменше місяць.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Уточнити подробиці щодо реєстрації на одержання продуктової допомоги можна на сторінці благодійного фонду в соціальній мережі instagram. Про час видачі гумдопомоги представники організації повідомляють додатково.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, безкоштовні ліки для дітей та дорослих: українцям пропонують нову гуманітарну допомогу.

Також наш портал інформував, повербанки, ковдри та інші корисні штуки: українцям видають набори на зиму, хто може отримати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, надішліть заявку - заберіть на "Новій пошті": українцям видають набори продуктів, побутової хімії та засобів гігієни.