Українці можуть отримати нову гуманітарну допомогу від американської некомерційної організації Global Empowerment Mission (GEM). Як подати заявку та яким критеріям потрібно відповідати, йдеться на порталі zayava.info.

Претендувати на гуманітарну допомогу від GEM можуть мешканці Каховської громади, які були змушені залишити свої будинки через російську агресію. Важлива умова: проживати та бути зареєстрованими у Києві та Київській області.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Втім, мати статус усередині переміщеної особи може бути недостатньо, оскільки організація надаватиме пріоритет у допомозі окремим категоріям населення.

Критерії вразливості для допомоги:

  • пенсіонери від 60 років та старше;
  • сім'ї з дітьми віком до 18 років;
  • особи з інвалідністю І та ІІ групи;
  • люди з онкологічними захворюваннями;
  • сім'ї учасників бойових дій

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Як отримати допомогу

Претенденти на гуманітарну допомогу повинні заповнити онлайн-форму, вказавши всю необхідну інформацію. Пізніше представники програми надішлють на e-mail інформацію про дату та місце видачі допомоги. При отриманні допомоги необхідно мати при собі оригінали підтверджуючих документів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, безкоштовні ліки для дітей та дорослих: українцям пропонують нову гуманітарну допомогу.

Також наш портал інформував, повербанки, ковдри та інші корисні штуки: українцям видають набори на зиму, хто може отримати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, 86 тисяч на всю сім'ю: в Україні відкрили прийом заявок на отримання фінансової підтримки.