Сучасна людина не уявляє свого життя без смартфона, планшета та інших гаджетів. Ці пристрої необхідно регулярно заряджати, але мало хто замислюється, як це потрібно робити. При правильному підході можна відчутно скоротити витрати електроенергії, пише telegraf.

Правильне заряджання гаджетів допоможе уникнути всіляких поломок, а також дасть шанс заощадити на витратах на електроенергію.

Заряджання смартфона. Фото: скрін youtube
Заряджання смартфона. Фото: скрін youtube

Перше, що важливо пам'ятати - для заряджання гаджета краще використовувати оригінальний зарядний пристрій. В іншому випадку процес заряджання може бути більш тривалим.

Рекомендується ставити телефон на заряджання, коли індикатор батареї не перевищує 20%. Коли гаджет зарядився до 100% - вимикайте пристрій заряджання. Якщо залишати смартфон, це може призвести до перегріву і зайвого споживання електроенергії.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Смартфон. Фото: скрін youtube
Смартфон. Фото: скрін youtube

Смартфон швидше зарядиться, якщо увімкнути режим "у літаку". Це автоматично вимкне фонові режими та дозволить зменшити витрати електроенергії для заряду.

Якщо встановити двозонний лічильник, то заряджати гаджети можна з 23:00 до 7:00 із 50-відсотковою економією. У цей час тариф у половину нижчий, ніж у денний час.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, лайфгаки на випадок відключення світла: як збільшити час роботи ноутбука від акумулятора.

Також наш портал інформував, ви дуже здивуєтеся: популярні програми, які можуть красти особисті дані з телефону.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, можете зарядити телефон без світла: як підготуватися до відключень світла вже зараз і не залишитися без зв'язку.