У "Ощадбанку" поділилися важливою інформацією із пенсіонерами, які отримують виплати на картку. Що потрібно знати українцям, повідомляється у коментарях на facebook-сторінці фінустанови.

"Ощад" звернулася донька пенсіонерки, у якої закінчується термін дії картки для пенсійних виплат. Сама жінка знаходиться в іншій країні і не може з'явитися для перевипуску картки.

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

"Підкажіть, будь ласка, моя мати має пенсійну картку Ощадбанку і у лютому 2024 року її картка закінчується. Вона зараз знаходиться не в Україні. Як їй бути?", - написала українка.

В "Ощадбанку" відповіли, що поки термін дії карток продовжується автоматично. Наразі є рішення про продовження до 31 грудня 2023 року. Пенсіонерам, картки яких діють до 2024 року, рекомендують зв'язатися із банком для уточнення деталей.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Ощадбанк Фото: скрін youtube
Ощадбанк Фото: скрін youtube

"Рекомендуємо ближче до закінчення терміну дії карти перевірити інформацію на сторінці банку, адже банк зазначає інформацію про наступне продовження. Також, держатель карти може зателефонувати до контакт-центру та предметно перевірити інформацію по своїй карті", - порадив співробітник банку.

Пенсійні картки. Фото: скрін facebook.com/oschadbank
Пенсійні картки. Фото: скрін facebook.com/oschadbank

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Ніколи не відкривайте тут рахунків!": клієнтка "Ощадбанку" стверджує, що через 7 років після закриття рахунку їй "навішують" борг.

Також наш портал інформував, "Ощадбанк" виплатить власникам пенсійних карток до 25 000 гривень: кому пощастить.

Крім того, ми писали, вставив карту - залишився без грошей: клієнта ПриватБанку "обрав" банкомат "Ощада".