Monobank масово почав втрачати клієнтів після неприємного нововведення.

Чому ж українці масово відмовляються від послуг колись найпопулярнішого банку? Чергова історія з'явилася на порталі Мінфін у розділі відгуків.

"Monobank", фото: Знай.ua
"Monobank", фото: Знай.ua

Справа в тому, що користувачі послуг банкінгу скаржаться на закриття рахунків, а також блокування доступу до карт, але в службі підтримки ніяк не коментують цей процес і використовують винятково шаблонні фрази.

Клієнт зазначив, що користувався дебетовою карткою від цієї фінансової установи, яка підходить для отримання зарплати або ФОП-виплат, адже на ній немає кредитного ліміту, і гроші знімаються без комісії.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Monobank / скріншот з відео
Monobank / скріншот з відео

Якось українцеві надійшло повідомлення від підтримки, в якому йшлося, що він більше не обслуговується:

"Добрий день! На жаль, ми не можемо продовжити ваше подальше обслуговування у нашому банку. На основі накопиченої інформації з різних джерел банк ухвалив рішення про закриття карткового рахунку та відмову у співпраці.

Додаток увійти теж не мав можливості, а в службі підтримки не прозвучало жодного обґрунтованого аргументу, лише шаблонні фрази.

Monobank / скріншот з відео
Monobank / скріншот з відео

Щоб виправити ситуацію, йому потрібно було підтвердити свої доходи, але співробітники банку запевнили, що цього робити не потрібно, оскільки рішення банку від цього зовсім не зміниться.

У коментарях до відкликання користувач додав, що ніколи не користувався криптовалютою і не відкривав валютний депозит, чув, що саме ці дії часто стають причиною закриття рахунків.

Після цієї ситуації він запевнив, що не більше довірятиме свої гроші цьому банку, адже не може бути впевнений у збереженні коштів.

Скарга, фото: Мінфін
Скарга, фото: Мінфін

Нагадаємо, що Monobank роздасть мільйон гривень: хто з українців може зірвати куш. >

Раніше ми повідомляли, що "Не дають вивести": клієнт "Monobank" показав, як втратив 40 тисяч гривень за один день.